Pěšinkou ve vlasech

Pěšinkou ve vlasech

Anotace: Taky se, prosím, víc usmívejte. :)

Sbírka: Na názvu ještě pracuju

Klikatou pěšinkou ve vlasech
Společně pátráme po kráse
V Tvém a v mém úsměvu
Dnes jsme jí našli ..
A snad i pro zítra
Cestičku zkrášlí
A v temných zákrutách
Bude nám do zpěvu.
Vzrušením napnutá
Vyčkávám bez hněvu
Až přijdeš a chytneš mě za ruku
A řekneš pojď, zlato, jdeme.
Pojďme jen tam,
Kam sami chceme.
A prosím, dej mi jen záruku
Že už se nikdy nepřestaneš smát.
A já zůstanu chvíli stát
A odpovím, jistě, můj milý
Dej mi jen chvíli ...
A šťastná z té Tvojí úzkosti
Rozesměju se s radostí
Že se mám na koho usmívat.
Autor Trinity666, 20.09.2009
Přečteno 467x
Tipy 10
Poslední tipující: Lioness, Bíša, Psavec, Egretta, Květka Š., Deawe, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jé, díky :)

20.09.2009 19:29:00 | Trinity666

Tak jsem se na tebe usmála...

20.09.2009 19:10:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí