Zář

Zář

Anotace: asi tak nějak to vypadá, když si něco přejeme.

Sbírka: Laska a vše okolo ní

Dlouhá noc nepoznamela nás,
nezapomenutelnou chvíli pohltila zář.

Slunce připomíná že je den,
kdy se mi rozplyne sen.
O nás dvou.

Oči otevřít nechci
protože vím
že vedle mě nejsi


Dlouhá noc nepoznamela nás,
nezapomenutelnou chvíli pohltila zář.

Snad polibkem letmím
se hned setmí
a půjdeš spát.

Přikradu se ti do spánku,
ukradnu ti sen,
abys měla krásný den.

Dlouhá noc nepoznamela nás,
nezapomenutelnou chvíli pohltila zář.
Autor Mera, 20.09.2009
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí