Záblesk okamžiku

Záblesk okamžiku

Anotace: :o)

Dva jaspisy hledíce směrem ke mně,
pod jejich pohledy chvěje se má země.

Srdce v tu chvíli dotýká se hvězd,
přitom si šeptá onu pradávnou zvěst.

Slova jsou náhle šípem bez hrotu,
v očích je možné vyčíst tu dobrotu.

Vzdálenost tisícerá míří do vesmíru,
Amorek naladí srdíčko do klidu a míru.

Pak gejzír vytryskne uprostřed vyprahlé země
a rozzáří se překrásný ráj, ten ukrytý ve mně.
Autor Ráchel, 20.09.2009
Přečteno 376x
Tipy 3
Poslední tipující: Indigo, Meriel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí