Realita...

Realita...

Anotace: V podstatě je to básnička pro mě...Pro to mé druhé já, co pořád doufá a sní, že to co se teď děje je jen přechodné...Ale realita je ve skutečnosti úplně jiná. Jinak je to Kamilovi...

Tak už se holka smiř
s tím co už není.
Co bylo to bylo,
časy se mění.
Tak smiř se s tím
už jednou pro vždy,
nemůžeš žít v tomhle
domění navždy.
Už nebuď naivní
a přestaň si namlouvat,
že je pro co žít,
pro co se prát.
Přestaň už konečně
o nemožném snít,
život je takovej
začni ho žít.
Přestaň se vznášet
vysoko v oblacích,
život je realita
ne o zázracích.
Tak otevři oči
a koukni se před sebe,
přestaň se dívat
pořád jen do nebe.
Přestaň už doufat
ve zbytečný věci,
nic hezkého není
i ta trocha co říká,
jsou jenom kecy.
Tak se s tím holka nauč žít
nebo jednou pro vždy
nech ho už být.

...MILOVAT NESTAČÍ...
Autor Lolitka, 17.11.2005
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to je hodně dobrý a hlavně pravdivý. Procházím něčím takovým a stále nedokážu zapomenout. tohle bych sio měla říkat před spaním jako modlidbu nejmíň 5krát. Fakt moc hezký...

17.11.2005 17:22:00 | yourpinkcat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí