PrOč ?? ... PrOtOžE !!!

PrOč ?? ... PrOtOžE !!!

Anotace: miluju tě a proto odcházím

tohle není sen
tohle se ti nezdá
tohle neni kec
tohlensto je pravda

že miluju
že potřebuju
že nepřestanu
že opouštím tě

protože nemám sílu
protože už to nechi nést
protože vím jaká jsem
protože tvá laska byla lež

protože bys mi ublížil
proto si to usnadním
proto tedka odejdu
a nikdy se nevrátím

proto dělám si do srdce další šrám
proto smutkem umírám
proto dělám si to lehčí
proto jsi mi vděčný

jelikož tě nenutím milovat
nemůsíš mě mít rád
protože vím že nejsi sám
protože tě doopravdy ráda mám

neublížím
nechi
přežiju to
kecy!!!

že naše láska je věčná
že je užasná a hezká
že se za námi každej otočí
ted lásko koukni mi do očí

tedka mi lžeš
tohle totiž není pravda
tohle je blbost
žádná láska

do mého srdce je vjezd zakázan
i když tě miluju tu lásku ti nedám
protože vím jak by to dopadlo
protože vím jak těžký by to bylo

protože jsem to už zažila
protože jsem to naštestí přežila
protože se nenechám srazit na kolena
protože nejsem holka až moc slaba

a taky proto že tě miluju
že nechi abys to měl těžký
za naší láskou tečku maluju
a otazník jesi si měl i jiný

tímhle loučím se
tímhle opouštím
tímhle ti říkám že mám tě ráda
a tímhle ti všechno odpouštím
Autor kávěnka, 21.09.2009
Přečteno 356x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí