Čeká nečekané, touží po sblížení..

Čeká nečekané, touží po sblížení..

Anotace: Tak jako v trávě raní rosa, studila, když běhala v ní bosa, tak jako večer ranní snění, když přichází a on blízko není, tak jako ty smíšené pocity, cítím se když blízko nejsi Ty.

Sluncem zalitá,
smutkém pokrytá,
uvadá a na dno padá
miluje a má moc ráda.

Ptá se bez otázek,
čeká odpovědí,
doufá v lepší zítřky,
jen hvězdy to vědí.

Čeká nečekané,
touží po sblížení,
že se zpátky vrátíš,
najdeš zalíbení.

Na tváři pár slzí
možná je to kýč,
je to smutné lásko,
když musíš být pryč.
Autor grázlík, 17.11.2005
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí