Láska

Láska

Anotace: co dodat

Láska je cesta,
láska je cíl.
Jedna ze sta,
kterou sis vyvolil.

Láska je světlo,
láska je cit.
Které z tebe vzešlo,
v každém ho můžeš probudit.

Láska je bílá zář,
láska je přátelství.
Pohladí tvoji tvář,
krásně a beze lsti.

Uzdraví duši tvou,
od zrady bolavou.
Naplní srdce tvé,
někdy těžce zkoušené.

Mysli na vše s láskou,
bude se ti lépe žít.
Ukaž svou tvář laskavou,
více přátel budeš mít.

Bez zloby a s láskou,
žij život svůj.
Svět přestane být temnou páskou,
to si pamatuj.

S láskou se probouzej,
s láskou usínej.
S láskou se směj,
pak bude ti hej.
Autor Alien.v.v.s., 21.09.2009
Přečteno 372x
Tipy 8
Poslední tipující: tato22, casla, Házté, Agniezka, WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to moc pěkná ukázka, jak vidí lásku dvacetiletí. Kéž by jim to vydrželo celý život.

21.11.2009 17:40:00 | casla

bez lásky je život těžký.... ST ! a vítej na Literu :-)

29.09.2009 17:05:00 | Házté

ST! Láska je jediná pravda..ta opravdová..

25.09.2009 16:50:00 | Agniezka

...vítej na Literu :-) ,na přivítanou ST

21.09.2009 21:39:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí