Byla, je a bude

Byla, je a bude

Anotace: viděl jsem v tobě víc, než dovedou oči říct

když jsem tě poprvé spatřil,
srdce jsem pro tebe ztratil,
viděl jsem v tobě víc,
než dovedou oči říct

za pár dní stvořilas mě svět,
svět co jen spolu můžem otáčet

když na tebe myslím, nemůžu spát,
jsi jak anděl, co mě z nebe spad

nedokážu ani slovy popsat,
co pro mě znamenáš,
co k tobě cítím a jak se usmíváš

pořád jen myslím na tebe,
v tom světě bez tebe
v tom světě kde jsem chtěl jen tebe
a pomalu ztratil všechno i sám sebe

bojím se být bez tebe, bojím se,
že jednou vrátíš se do nebe,
bude z tebe opět anděl,
který na mě zapomněl

jsi pro mě jako nejhezčí růže květ,
jako růže snová, javůrková
Autor MartinK, 21.09.2009
Přečteno 426x
Tipy 2
Poslední tipující: Agniezka, Duhová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí