Anděl

Anděl

Anotace: Moje vyznání.

Sbírka: Lásky i nelásky

Sedím a čekám. Vím, dočkám se. Věřím Ti. Nejsi zlej. Miluješ mě? Snad ano, já miluji, Tvůj dech, oči, všechno co máš. Všechny Tvé chybičky. Všechno. Dáváš mi naději víš. To nejsou jen hloupý kecy, jsou to fakta, Zlato. Víš, že se mi díky Tobě vede líp, víš, že pro mě jsi ten jedinej opravdickej anděl. Skrýval ses dobře a teď jsi tu. Moje jediná láska.
Autor Evell, 21.09.2009
Přečteno 688x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí