voníš

voníš

Anotace: ... snad Monikou ...

.
voníš snad Monikou
vznešená

létala
nad lesy
a já létal s ní
s překrásnou Monikou
vysoko nad lesy, nad zemí
pod tenounkou tunikou
na Petrovy kameny

o půlnoci, namísto k poledni

voníš snad Monikou
však arniku prostřenou
až k její studánce
marně jen předstíráš
v pohádce pro slepce
drolíš se, jen na ni
pohlédneš
Barnabáš čítá
už otče
čí ... ?
můj není
říkáš mi
mé koště
stávkuju
neletím

Monika voněla

ty smrdíš
.
Autor a_tao, 21.09.2009
Přečteno 492x
Tipy 3
Poslední tipující: isisleo, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..Petrovy kameny..prostě mají svoji temnou stránku..
..a tu jim nikdo neodpáře..

23.09.2009 22:27:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí