Já volám Anděly!

Já volám Anděly!

Anotace: Láska nezná své hranice, je protkána tajemstvím i záhadami.

V zahradě za vysokou zdí,
stojí socha rozdělena ve dví.
Okouzlena krajinou krásou,
leč zjizvena živelnou zkázou.

Úplně se mi zastavil dech.
Co to mohlo být?
Probuzení v očích mých.
Nikdo neměl ani tušení,
že jsi valící se proud vody,
mohutné stěny měnící se v bílý prach.

Když, oči mé spatřily tvou tvář,
já vzplanula jak sluneční zář.
Jen pro tebe zpívat bych chtěla,
každičký den,
sonátu propředenou v ten nejkrásnější sen.

Nevím, proč tak smutná jsem,
to jen daleko je Tvá zem.
Já volám Anděly!
Zapomněl jsi na tlukot srdce?

Ty stojíš tam jak věčnost
a nadále střežíš svá tajemství.
Pro zapomenutá místa v srdci,
pro údery hodin.

Jen v zahradě za hradní zdí,
stojí socha a já s ní.
To pro nás ta mystická hudba zní.
Autor Ayaka Midoriko, 22.09.2009
Přečteno 406x
Tipy 13
Poslední tipující: Bíša, Agniezka, greapy, labuť, al-pacino, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to tak...

08.10.2009 23:09:00 | Bíša

kdo zavolá, bude vyslyšen..:o)

24.09.2009 21:45:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí