Iluze citu,

Iluze citu,

Anotace: který přestal dýchat

Iluze citu, který přestal dýchat,
agónie toho, kdo přávě přestal věřit,
že realita není tak tmavá jak si říkal,
najednou je z víry jen snaha přežít.

Půvab smutku,
který se stal mým hostem
a objal mě párem svých černých křídel.
Zašeptal - vždyť je to prosté,
kdo na ni čeká, pro toho přijde...

Láska nebo smrt?
Na kterou chceš čekat?

Na první z nich,
nechci se utápět v temnotách noci,
chci zase mít pocit,
že můžu létat
a snít...
Věř mi, že v očích mých
jsi dokonalá...
Autor zíťa 2, 22.09.2009
Přečteno 362x
Tipy 4
Poslední tipující: R., Clarissa, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí