Bez názvu

Bez názvu

Anotace: ...

Píšeme příběhy bez konců
i básničky na pár řádků.
Ve světě plném citových lakomců,
užíváme si svým malých svátků.
Drobných maličkostí i těch strašně velkých gest
a jsem ráda, že vedle sebe jdeme po jedné z životních cest.

Včera jsi básničku vymyslel,
já sice neznám její slova,
něžně jsi ji prstem svým po mých zádech psal,
dneska ji chci cítit znova.
Vlastně už asi napořád,
chci jen náš příběh číst a psát.

Pohádku krásnou, někdy i drama,
jak už to v životě bývá.
Už jen Tobě chci tát pod rukama,
už jen Tvůj dech ať mé srdce rozechvívá.
Ač stojíš na druhém břehu
a já jen s touhou na Tebe se dívám.

--------------------------------------------------------------------------------
Autor Čarodějka911, 23.09.2009
Přečteno 383x
Tipy 10
Poslední tipující: NikitaNikaT., PrinceznaHeliovýchbalonků, STIMPRE, enigman, Květka Š., nejsembásník, labuť
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každičká událost, cit, čin... píše nám život, lásku... štěstí, i bol... zklamání.

28.09.2009 12:30:00 | NikitaNikaT.

líbí se mi...

23.09.2009 21:20:00 | STIMPRE

...takového psaní víc a víc

23.09.2009 10:16:00 | Květka Š.

Touha, láska a chtění
Do básní se kreslí
Bez uzardění...

23.09.2009 08:21:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí