Kdy?

Kdy?

Anotace: ............:´(...............

Sbírka: Mé výtvory

Ani nevím co se mi honí v hlavě,
něco jde tak hravě..
Cítím na mou osobu nenávist,
otáčí se další list..

Asi je přede mnou nějaká hráz,
jde mi z toho po zádech mráz..
Vše říkám špatně,
je to k pochopení těžké..

Další oplácení mě teď čeká,
něco mě ale láká..
Jak smířit se s tím mám?
Bouchněte si všichni - říkám!

Jsem v uzavřené knížce,
v těžké mřížce..
Kdy začně pokračování,
kdy bude to klidné dění?!
Autor Chicki, 23.09.2009
Přečteno 383x
Tipy 3
Poslední tipující: Mraveneček, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí