Barunce

Barunce

Anotace: ....zamilovanej

Když jsem s tebou, krásně mi je,
když jsem s tebou, srdce jinou rychlostí mi bije.
Když jsem s tebou, zažívám čas lásky,
jak prsty probírám tvé krásné vlásky.

Oči jako studánky
a slzy jako korálky
co po tvářích se ti stáčí
když tvé oči pláčí.

Nejsou to však slzy smutku,
jsou to slzy radosti.
A mé srdce je šťastné vskutku,
když směješ se v mé blízkosti.

Minuta bez tebe
je jako den,
já zbláznil se do tebe
to není sen.

Já, Barunko, mám tě hrozně rád
a doufám, až přečteš si to,
že budu víc než kamarád.
Já…zasloužím si to.
Autor Mark Wild, 23.09.2009
Přečteno 473x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí