Mému zrcadlu

Mému zrcadlu

Anotace: Kdesi daleko odsud bydli clovek, clovek ktery mi je tak blizky ale je tak stejny. A tahle patri jemu, je take soucasti meho romanu, ktery je cely o me a tomto cloveku.

Mému zrcadlu

V mém srdci bude vždy místo
pro sny, které jsme sdíleli,
pro Tvou tvář, na kterou se všichni dívali,
a Tvé srdce, jež má duši čistou.

Odnáším si kousek Tebe,
a kdykoli jen pomyslíš,
kdykoli jen budoucnost uvidíš,
ucítíš, že byli jsme u sebe.

Chceme se měsíce dotýkat,
chtěli jsme dosáhnout, až ku hvězdám,
v mých snech Tě nikdy nevydám,
budu Tě držet a potichu Ti říkat…

…že nejsi sám, nejsme jediní,
i když tak od sebe a tak neviní.
Autor Juřinka, 23.09.2009
Přečteno 321x
Tipy 4
Poslední tipující: Anastacia-Jane, stravla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné vyznání ST

23.09.2009 21:36:00 | stravla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí