(Ne)braň se!

(Ne)braň se!

Anotace: Láska bolí a ví to každý. Kdo tvrdí, že ne, toho bolí o to víc. Není to snadné a nikdy nebylo. Láska a zvláště potom ta nešťastná, je jako droga. Jednou s tím začnete a nemůžete přestat....

Jakoby nebylo nic,
kdyz si chtěl víc.
Světluška, co míří
do vlahé letní noci.
Myslenky vesmírem víří,
celou máš mě v moci.


Budu doufat,
že se ještě potkáme.
Chci si troufat.
objevit to neznámé,
co je ve tvém dotyku.
Úplně nová škála pocitů.


Tak trochu bloudím v sobě,
když poddávám se tobě.
Jak se mi podíváš do očí,
svět se pode mnou roztočí.


Já sem ta pravá,
a ten pravý jsi ty.
Nebraň se, marná snaha,
a přiznej si své pocity.


Miluji tě lásko moje,
tak krásně to zní.
Navzdy budu jenom tvoje.
(I když ty jsi stále s ní)
Autor Tere.SKA, 24.09.2009
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska mě nebolí, ale to je asi proto, že jsem šťastný a neutápím se každý den v depresi... Doufám, že na to brzo přijdeš... :/

24.09.2009 18:26:00 | Tömätäri

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí