O Lásce

O Lásce

Anotace: Je to o ztracené lásce........ :(

Tolik jsem naší lásce věřila,
a na tebe se každý den těšila.
Však ty jsi už přestal psát...
,,NE",já nebudu si lhát!!
Ty jenom mlčíš a já si utírám slzy.
Zklamal jsi mne příliš brzy...
Snad chyby co byly mou vinou,
mrzí mne a nevíš jak...
A tak jen zlomené srdce ,
budu malovat pro toho,
kdo mě milovat už nechce....
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
Autor hamrda, 24.09.2009
Přečteno 403x
Tipy 3
Poslední tipující: Agniezka, jaňa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to znám...

24.09.2009 19:36:00 | jaňa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí