Přání

Přání

Anotace: ...

Koupaná v slzách,
osušená okvětními lístky tulipánů,
bývala pouhou hračkou všelijakých pánů,
když noc modrým sametem potemněla.

Líbaná kapkami podzimního deště,
cuchaná hravým větrem,
slýchala často chci vidět Tě ještě,
když utíkala nocí zpátky k dětem.

Dnes slunce už polibky vysušilo,
když rozzářilo se napříč novým ránem.
Všechno se mávnutím proutku proměnilo
a ona už snídá jen s jediným pánem.

S tím stejným, co už několik večerů,
po jeho boku uléhala,
vlastně ho ani nečekala
a on přesto jednoho dne přišel.

Přinesl náruč tulipánů
a básně od Nezvala
a ona ho v tu chvíli milovala...
tak snad jen, aby už neodešel,
přeje si dnes dívka nevinná.
Autor Čarodějka911, 24.09.2009
Přečteno 360x
Tipy 11
Poslední tipující: NikitaNikaT., al-pacino, labuť, Psavec, Agniezka, Květka Š., Zefi, malý lachtánek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy tu pravou lásku hledáme dlouho, jindy je před námi a stačí se jen ozvat... dát o sobě vědět. Pěkně zpracované, zamyšlenkové.

28.09.2009 12:37:00 | NikitaNikaT.

Pěkné

24.09.2009 19:28:00 | malý lachtánek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí