pro Šelmičku...

pro Šelmičku...

Anotace: pro mou lásku největší... já nějak nestíhám práce, autoškola a má nová krásná láska :) Jen pro Šelmičku mojí, at životy naše se spojí, už máme lásku svojí, a ta láska za to stojí!

Každá nežije celým svým srdcem jen pro Tebe,
žádná nekreslí Tvé jméno na nebe.
S Tebou jsem celá v bez moci.
Tělo mám,jak v horečkách, v nemoci.
Jsi milenec v mých snech,
jsi slunce v mojich dnech.
Když záblesk duše tělo opustil.
já tělem jsem, Tys vzásnější můj díl.
Nikdy neopouštěj mě, lásko prosím,
ve svém srdci neustále Tě nosím...
Autor Labanda, 24.09.2009
Přečteno 363x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, Sweet KiWi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí