Nesmyslná

Nesmyslná

Anotace: Variace na vyjádření pocitů

Dnes jsem se pokoušela nabrat vodu do síta.
Stále znovu a znovu, dokud mi nekrváceli dlaně.
Ledové pramínky mi stékali po pažích.
Chlad otupil všechnu bolest, kterou jsem cítila.
Moje srdce zmrzlo a uvnitř studilo jako kus kovu.
A když vyšlo Slunce, jeho paprsky mě hladily po lících.
Zvedla jsem k němu oči.
Ta voda co zábla, smáčela i mé tváře.
Chutnala po soli a rozežírala mou kůži.
...............a všechnu naději co zbývala utopila.

A pak že slzy nebolí.....
Autor Black Swan, 25.09.2009
Přečteno 324x
Tipy 17
Poslední tipující: nalča, Tapina.7, ilona, bloodysunset, zlomený a nanicovatý -__-, PANGÁSIUS, Mbonita, Zefi, hašlerka, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Slzy bolí, ale i pomáhají.

25.09.2009 16:03:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí