Láska ve větvích topolů

Láska ve větvích topolů

Jako Amorovy šípy,
ty štíhlé topoly,
z jeho toulce né z lípy,
vystřílené po poli.

Zapíchány jako kůly od plotu
kde šíp vedle druhého,
brk mají ale nemají hrotu,
střely luku dlouhého.

Rostou jako ten šíp,
šíp jenž do srdce ti zasáhl,
bez lásky není líp,
po něm by se člověk natáhl...
Autor L. Šebestián Borský, 25.09.2009
Přečteno 446x
Tipy 1
Poslední tipující: Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí