Na cestě k lepšímu

Na cestě k lepšímu

Anotace: Láska a přátelství se vytratí

Dívám se na vás na všechny,jak vidíte lásku jen tam kde spíte.
Zatím co má kytara jemně pláče.
Dívám se na oblohu a vidím, že je to obraz věcí,které smíte.
Ještě má kytara jemně pláče.

Nevím ,proč vám nikdo neřekl jak rozvíjet vaší lásku.
A nevím ,jak vás někdo mohl řídit a pak o vás prohrát sázku.

Jak se tak dívám na ten svět,všímám si,že to není med.
Zatímco má kytara jemně pláče.
Kdykoli uděláme chybu,musíme se dozvědět,
že má kytara stále jemně pláče.

Přej a bude ti přáno.
Dej,už se ti nikdy nevrátí.
Měj,o čem se ti zdálo.
Nevnímej,jak upadáš závratí.

Jehly kvetou na cestě k lepšímu.
Zatím co má kytara jemně pláče.
Zůstaň tu se mnou a já si nevšimnu,
jak tvé srdce v prsou skáče.

Na prvních schodech poznáš,proč jde to tak ztěžka.
Včerejšek se ti ztrácí tak začni užívat si dneška.

Přej a bude ti přáno.
Dej,už se ti nikdy nevrátí.
Měj,o čem se ti zdálo.
Láska a přátelství se vytratí.

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 18.11.2005
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí