Chybí mi...

Chybí mi...

Anotace: ...

Sbírka: O mých trápeních ...

Strašně moc mi chybí
a měl by mi být cizí.
Strašně se mi stýská
a nic už tím nezískám.

Zužuje mě samota
a ať chci nebo ne,
je mi hrozně smutno
a nevím čím to je.

Hodně moc mi ublížil,
zranil moje city
a ja přesto nemůžu
odstranit tyhle pocity.

Velké pocity smutku,
které mou duši tíží,
protože tak jako on
mi nikdo neublížil.

Bylo to hrozě těžké
ustát lži,které říkal,
ale i přesto chci,
aby se mě zas dotýkal.

Zažila jsem s ním
pěkný i špatný chvíle,
chtěla jsem mu patřit
a mít s ním stejný cíle.

Bohužel se rozhodl ublížit mi těžce,
že tohle všechno dopustil, stále věřit se mi nechce...
Autor Babunka, 26.09.2009
Přečteno 407x
Tipy 3
Poslední tipující: BARBYE, Markulka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Netrap se dlouho..

19.05.2010 14:40:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí