Jak Ti to jen lásko povím

Jak Ti to jen lásko povím

Anotace: Občas nám slova chybí k tomu, abychom vyjádřili lásku, občas nám kroky chybí k tomu, abychom si vyšli na procházku, jen sny musí zůstat a chybět by neměly, to bychom potom neměli naději.

Jak Ti to jen lásko povím,
že Tě pořád miluju,
jak Ti to jen lásko povím,
ve snech si Tě maluju.

Jak Ti to jen lásko povím,
že Tě pořád ráda mám,
jak Ti to jen lásko povím,
moc na Tebe vzpomínám.

Jak Ti to jen lásko povím,
že s Tebou chodím spát i vstávám,
jak Ti to jen lásko povím,
čekám tu na Tebe nepřestávám.

Jak Ti to jen lásko povím,
že moc bych jen Tvou býti chtěla,
Jak Ti to jen lásko povím,
slova někam uletěla.

Jak Ti to jen lásko povím,
teď když jsi pryč a daleko,
jak Ti to jen lásko povím,
jsi mé všechno, tak je to.
Autor grázlík, 18.11.2005
Přečteno 421x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

...nejblíž jsou si ti, co jsou daleko...

20.11.2005 19:01:00 | michala

Moc pěkné

19.11.2005 00:37:00 | Lenka Ikarro

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí