kam máš jít

kam máš jít

Anotace: ... a komu psát ...

.
kam máš jít
a komu psát
přivázané
provázky

zažalovat
černou tuší
kolem očí
za smutky

kam máš jít
a začít tát
a zas milovat
své zmatky

když tvá bolest
tak krásně bolí
až do nejbližší
zahrádky

že prý ráje?

kam máš jít
a kam se dát
nechat svázat
kolem očí

když tvá bolest
ke všem vráskám
se zas divně
bokem točí

od začátku až do konce žije plné obrátky

spolu s tebou
a za ruce
jdete zase
i s tou tuší

do háje
.
Autor a_tao, 26.09.2009
Přečteno 414x
Tipy 18
Poslední tipující: Magg, Bíša, Verena, hašlerka, Lota, Mbonita, spare, labuť, Psavec, Simísek, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

když je kam jít
stačí zavřít vrátka
utřít slzu
a schovat klíč
....
ST

28.09.2009 21:08:00 | Verena

*

...kam?
zdá se to tak prosté
Láska je nástroj
k oživení
a přesto
zůstává hlubina
která se žitím mění

*

*

28.09.2009 00:46:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí