Další kapka jedu do ran mých...TY

Další kapka jedu do ran mých...TY

Anotace: myslím mluví za vše...

Sbírka: Střípky mého světa II.

Chladné hvězdy za oknem
Se jen dívaj, jak tu sedím
A přemýšlím, proč zrovna JÁ.
Chtěla bych tak vyjít ven
A procházet tou tmou. Myslím
Na to, jak z toho teď ven.

Kdo poradí, když nerozumí?
Nepochopí, jen snad ON..
Ale kvůli NĚMU tu teď jsem.
Svobodu duši nevykoupí slzy mé
A střípky mých snů rozšlapou jak slon,
Než skončí tenhle prokletý den.

Co může být horšího,
Než dívat se na něho
A nemoci se dostat blíž.
Jsem neschopna snášet tu tíž,
co leží mi na duši,
co pomalu mě zadusí.

Já se z toho fakt nedostala,
I když jsem si to ze srdce přála.
Proklet buď na tisíckrát
Ty, pro kterého jsem nucena ty řádky psát
A další noci bezesné
Bloudit v temnotě bezedné.
Autor Dark Angelus, 27.09.2009
Přečteno 363x
Tipy 4
Poslední tipující: Corax, Lioness, Mraveneček, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Celkem me to oslovilo a napadlo me, ze nekdy mozna vidime veci jeste horsi, nez ve skutecnosti jsou, me nevyjimaje.

28.09.2009 08:46:00 | Matty09

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí