Bouřka

Bouřka

Anotace: zas další den, který byl promarněn...sněním...

Sbírka: Střípky mého světa II.

Jako strom v letní bouři,
Jako loď v severním moři,
Modlím se k Bohu,
Protože už dál nemohu
Snášet tu tíhu,
Tvou velikou pýchu.

Bráníš mi dýchat
A já začínám slýchat
Hlasy dvou havranů
Co šeptaj, ať přestanu
Tak hloupě snít,
Jen pro tebe bdít.

Přesto dál bloudím
V lese svých vzpomínek a sním
Sen o lásce a štěstí,
Co najdu někde na předměstí.
Válí se tam v prachu,
Já snažím se odolat strachu.

Co přijde dál,
Snad nebeský bál?
Pod maskou smích
A začíná padat sníh.
Za okny bouřka
A mě čeká ta nejtěžší zkouška.

Dál budu žít
A své sny snít.
S tebou nebo bez tebe
Budu pozorovat nebe
Za bouřky letní
Po tom, co se setmí.
Autor Dark Angelus, 28.09.2009
Přečteno 359x
Tipy 5
Poslední tipující: Anjesis, Corax, Lioness, Kars
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí