Co vše láska může

Co vše láska může

Anotace: .

Krásná je noc
krásná beznaděj.
Krásná je moc
lásko ruku mi dej.

Veď mě vyprahlou pouští
do nejvyšších světa míst.
Kdo vodu pouští
kdo dá ti jíst.

Veď mě skrz nejhlubší oceán
skrz krásu sněžných plání.
Do všech světa stran
záleží jen na ní.

Veď mě rozkvetlou zahradou
i divokou džunglí.
Budeš najednou
jak klučina Mauglí.

Veď mě kudy chceš
já věřím ti.
Dáváš krásu kudy jdeš
jsem v tvém zajetí.

Veď mě okolo nebeských bran
okolo sopky popela.
Proti tobě není zbraň
to dobře jsi věděla.

Můžeš si s námi co chceš dělat
proti tobě jsme bezmocní.
Můžeš nám vše dát
můžeme být z tebe i nemocní.
Autor Alien.v.v.s., 28.09.2009
Přečteno 372x
Tipy 7
Poslední tipující: tato22, Házté, Agniezka, Květka Š., labuť, WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

lásky rub i líc ...ST !

29.09.2009 20:48:00 | Házté

:o)) joooo, tak tahle je fakt moc dobrá..;o)

28.09.2009 20:47:00 | Agniezka

Příjemné čtení...

28.09.2009 14:16:00 | labuť

...je to jednoduché, milé, rýmované a vázané tip

28.09.2009 12:27:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí