můj novej zájem

můj novej zájem

Anotace: birds

we lived for the birds flying up to the sky

kytarista, kterýmu chyběj dvě struny
a stejně hraje
ptáci na střechách a telegrafních tyčích
smějící se zapadajícímu slunci
a holce, která si nikdy nepřestane kousat nehty

suchá kůže a popraskaný rty
žlutý filtry pod oknem
tak na co myslíš?

lampióny oslav zhasly
a otevřený okno dejchá noc
jako jediný přísun hvězd
z toho žije

zapomněla jsem tóny
který mi vedly život
lidé beze jmen mi zahrály nový

prádlo uschlo rychleji než moje slzy
ale nikdy v sobě nemělo tolik
štěstí

odhodila jsem otazníky
už jsem jen tělo s krabičkou v kapse
a se smíchem kolem dlaně
barevnej svět vyprchal a ohňostroj
obdivuje za mě

nenamalovaný řasy křičí
že teď už nemůžu odejít
a já zavírám dveře
a křičím zpět
mám na to

"někdo má doma obrazy od Muchy a já mám jí"
největší kompliment, co se mi dostal
Autor Layla., 28.09.2009
Přečteno 289x
Tipy 5
Poslední tipující: Alfííík, Cristinne, Bíša, Fighting Dreamer
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí