Nebe

Nebe

Anotace: Tato basnička je o tom když má člověk strach říct co cítí

Je temná noc a jen jedna hvězda září
to ty se na mně z nebe díváš si muj anděl strážný.
Lituji toho co mohla jsem říct
a neřekla to
teď mohl si tu být a nevzdávat to.
Mám hlavu zakloněnou vzhůru
a prosím o odpuštění,
jen já jsem v tuhle hodinu ještě vzhůru
a příjmám boží rozhřešení.
I když je pozdě,vykřičím do celého světa,
jak moc tě miluji,tak krásně zní ta věta.
Vyryju ty dvě slova do kůry stromů,
i tužkou do papíru,
klidně i na čelo,
je mi bez tebe smutno a umřít se mi zachtělo.
Tak padám a padám,
života bez tebe se vzdávám.
Snad aspoň na neby budem jako dvě hvězdy vedle sebe
a štěstím rozzáříme celé nebe
Autor serena-lou, 18.11.2005
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Neumirej!to je to posledn o muzes udelat...ted si rikas ze to nema cenu ze je svet jen zlej ale to neni pravda...ma i svoje dobry stranky..:))

18.11.2005 17:41:00 | eClear

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí