Pro němého

Pro němého

Anotace: O strachu z lásky a.. a o něm.

Když ústa zůstávaj němá,
ač srdce tluče na poplach,
pak nejspíš, lásko, nemá
smysl, abych o tebe měla strach.

Když ruce zůstanou v klíně,
namísto aby hladily,
pak k ničemu byly chvíle,
co doteď jsme spolu strávili.

Když pohledy v mlze se ztrácí
a zpátky jen ticho se vrací,
pak, můj milý, nediv se moc,
když ztratím se taky.
A noc,
co dosud tě hřála,
hra, co nyní ti přála,
obrátí, ukáže záda...

- už nebudu chtít mít tě ráda.
Autor Radiii, 28.09.2009
Přečteno 291x
Tipy 5
Poslední tipující: Miroslav Možný, hašlerka, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná pocitovka..ST!

28.09.2009 17:57:00 | hašlerka

Hezky vykreslený pocit, ač smutný...

28.09.2009 17:11:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí