Poznáváš ji..

Poznáváš ji..

Anotace: Snad každý zná to, čeho se někteří bojí.. Ale mozná to minimálně jednou snad každý..

Sbírka: Divy cizinců

Znáš bolest, kterou nezlomí nic,
znáš čas, který není nikdy delší,
znáš zlost, která s Tebou lomcuje.
Podnítíš něhu, kterou věky skrýváš,
Podnítíš hravost, kterou od dětských let v srdci míváš,
Podnítíš pláč, slzy volný průchod mají.
Zapomeneš na ty, kteří Tě již léta znají..
Vzpomeneš na to, jak krásné to bylo, když to není,
Vzpomeneš, jaké to bylo pokušení,
vzpomeneš na pohádku, kde princ hledal něžnou krásku..
V ten moment ji poznáváš-lásku.
Autor ChiLLaDarkneSs, 28.09.2009
Přečteno 338x
Tipy 2
Poslední tipující: bloodysunset
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí