Poslední dopis

Poslední dopis

Anotace: je to tak ale proč se tomu bráníš?... pro tebe už naposled - snad

Sbírka: Pro Nelli

teď ti píšu poslední psaní
ikdyž nechci tak je tu rozhraní

jsme si oba tolik vzdálení
přesto spolu citově spojení

já i ty se chceme milovat
však musíme s tím citem oba bojovat

tak přestaň se u toho tolik hlavou řídit
a neboj se do toho citu plně vcítit

vím že tohle k činu tě nepřinutí
ale v těle třeba budeš mít zvláštní pnutí

tak prosím až to přijde dej mi vědět
a ja nezůstanu doma na zadku sedět

miluju tě
Autor Salvatore, 28.09.2009
Přečteno 415x
Tipy 4
Poslední tipující: Pythonissa__, al-pacino, Chicki
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Jedním slovem: ,,NÁDHERA!´´

29.09.2009 18:55:00 | Chicki

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí