Milování stáří

Milování stáří

Anotace: proč je to tak vzdálené?

V mládí, v dnešní čas s nohama ještě od sněhu,
hloubka očí, zkušeností vrásek pln obličej,
kdy v potají nad fotkou slz z očí se roní,
v stáří milování nenadálých požitků.

Jak jen ve sny vše v střípcích zrcadel,
bez nejdivočejších tajných detailů,
jak jen ve snu v nejkrytějším slovu,
za řasy očí, jak zdi nedobytná víčka,
v pláč slzy po tvářích se toulají.

V mladí, v dnešní čas okouzlen vrásky,
bez udání důvodu pro tebe, pro tebe
srdce tluče…
Autor Láďa, 29.09.2009
Přečteno 550x
Tipy 12
Poslední tipující: Churry, hašlerka, Psavec, WhiteSkull, Bíša, Kars
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

líbí moc!

29.09.2009 16:05:00 | hašlerka

:o))

29.09.2009 11:20:00 | Bíša

Skvělé
ST

29.09.2009 09:16:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí