Láska za láskou

Láska za láskou

Anotace: Tak to v životě chodí.Dost často.

List pustil se stromu
či snad padl z nebe
sám nevěřím tomu
že miluji tebe.

Těžký den pln vrásek
nedýchalo slunce
stále více lásek
svět podoben strunce.

Štěstí lehce praskne
jak mýdlová bublina
jedna láska splaskne
nová hned začíná.

Tichý krok v ulici
řekneš pár milých vět
lásek na udici
přibude třeba pět.
Autor Čoki, 29.09.2009
Přečteno 375x
Tipy 8
Poslední tipující: Lucije, Zefi, labuť, Mraveneček, Bíša, Květka Š., Házté
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen si z těch "pěti"
vybrat tu jedinou...

29.09.2009 17:01:00 | Květka Š.

:-)

29.09.2009 16:53:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí