Představ si........

Představ si........

Anotace: Láska je sladká a stojí za to!!!!

Představ si,že venku prší a každá kapka,
která spadne na Tvé tělo,je můj polibek
a kousek mé lásky.
I když budeš úplně mokrá,pořád nebudeš vědět,
jak moc Tě miluji!
Ani ta největší bouřka,by totiž neměla tolik
kapek,aby Ti ukázala,že jsi to nejkrásnější,
co mě v životě potkalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Autor Rebelka21, 29.09.2009
Přečteno 453x
Tipy 1
Poslední tipující: Mraveneček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale jo, oproti jiným podobným má tato aspoň nápad.

29.09.2009 17:50:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí