Zelené světlo

Zelené světlo

Anotace: Zelené světlo vídám ve snech

Sbírka: KDYSI DÁVNO...

Zelené světlo vídám ve snech,
světlo, které stále bere mi dech,
točí se, vznáší se na křídlech,
ale neuletí, tak nač ten spěch.
Neustále se však musím ptát:
"Měla bych to světlo znát?"
Odpověď zní:"Měla, tak příště snad..."
Zasyčí v mé hlavě podlý had.
Po tom všem náhle zachce se mi smát,
"Ano, měla bych to světlo znát,
vždyť má původ v očích Tvých",
zazní vesele můj smích.
Pak uslyším pár slabik jen:
"...ju,...uju,...l-luju,..."
Přemýšlím, "...že by bolestný sten?"
Ne, pouze jedno slovo přinesl čas,
pouze tohle slovo vyslovil Tvůj krásný hlas.
".................MILUJU........................"
Autor Arleen.D, 29.09.2009
Přečteno 433x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, Psavec, Bíša, zelená víla, Házté
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuju :)

29.09.2009 21:34:00 | Arleen.D

:-) ...ST !

29.09.2009 18:53:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí