Chyba

Chyba

Anotace: --

Někdy člověk řekne něco
co nechtěl říct.
Nevěděl jsem že tě tu mám,
chtěl jsem jít dál.
A ty jsi se stále vracela
ke mě.
I když jsem tě několikrát
odehnal.
Ale byla to chvíle
kdy jsem věděl,
že nejsem sám,
že někoho mám.
Byl jsem ti za to vděčný.
Ty jsi ale jednou řekla končím.
tím se mi zhroutil celý můj svět.
Teď bloumám ulicí sám,
nevím co teď dál.
Chtěl bych vrátit tu chvíly,
abych byl s tebou
a nebyl tak sám.
ZBOHEM LÁSKO!
Autor Tajuplný, 29.09.2009
Přečteno 438x
Tipy 6
Poslední tipující: harmony, al-pacino, Vladislav., Kars
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nezoufej, bude líp, vím, z tý samoty by jeden chcíp

29.09.2009 20:03:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí