Srdce pod klerikou

Srdce pod klerikou

Anotace: dovolim si poprosit o komentář- stačí špatné, průměr, podprůměr, děkuji

Modlí se jezuita
v chrámu svatého Víta.

Modlí se benediktýn,
kde Sázava se vlévá v Týn.

Modlí se františkán,
aby byl k Tobě každý zván.

I já se modlím k Tobě, Pane,
v kostelu u tebe, svatý Jáne!

Odpusť, ale nejsi v mém srdci jen Ty,
sním o nich a miluji jen jedny rty.

Každý se modlí růženec,
utíká k Tobě i bezvěrec.

Já, Pane, nemám růženec,
jen z vlasů dívky mé věnec.

Nemá páteříky, křížek a korálky.
Já ji miluji, hladím její copánky.

Nemám ani breviář
moc chci hladit její tvář.

Nemám k modlení vůbec nic,
ale ji miluji čím dál víc.

Anděl Páně zvonů zní,
já líbám se rád s ní!

Klečím tady na lavici
a já ji chci pohladit po líci.

Anděl Páně zvonů zní,
já rád se líbám s ní!

Klečím tady v tento kout,
já toužím ji obejmout.

Anděl Páně zvonů zní,
já chci se líbat s ní
Autor L. Šebestián Borský, 29.09.2009
Přečteno 302x
Tipy 6
Poslední tipující: Alien.v.v.s., René Vulkán, harmony, Fenceless
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherná. má v sobě cit, hodně citu. určitě není podprůměrná. st

16.12.2009 20:26:00 | Alien.v.v.s.

trochu jako od Erbena

02.10.2009 15:40:00 | René Vulkán

Moc pěkné!

29.09.2009 19:28:00 | Fenceless

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí