Pravda o tvé duši

Pravda o tvé duši

Anotace: má básen o jedné skvělé slečně co my nakreslila obrázek a je tam kluk a holka.(já a ona)

Asi už spíš je krásná noc
Já přemýšlím jak říct ti že znamenáš pro mě strašně moc
Doufám že z tvých modrých očích vyčíst se dá
Co ten kluk u obrázku pro tu holku znamená
Budu jen delší na seznamu jmen
Delší trofej, delší co byl tebou okouzlen
Z otázek však zbude prach
Když políbím tě a překonám svůj strach
Dýchám opojnou vůni tvého těla
V tvých modrých očích čtu jestli líbat by ses chtěla
Co na tom záleží že budu jen jeden ze sta
Stačí že spojila se naše krátká cesta
Po tý cestě půjdém dál
Se vzpomínkou na časy minulé káždej sám
Autor Ikarinion, 29.09.2009
Přečteno 406x
Tipy 4
Poslední tipující: WAYWARD, harmony, al-pacino
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...delší,delší místo další...odvážné(ale asi k ničemu)
...jinak je to použitelné (po úpravách)
anotace...(my) mi nakreslila :)

05.10.2009 15:56:00 | WAYWARD

hezké st.

01.10.2009 16:30:00 | harmony

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí