Přicházíš

Přicházíš

Anotace: Láska, hvězda na lidském nebi.

Sbírka: Jak chutná život.

Hodiny tikají odpoledne,
cesta k domu zametla prach,
něčí kroky jdou,
klika zývla,
vstoupila jsi
a já, zahalil tě do svého úsměvu.

Jsi oděná svojí touhou,
krásou ženy své přítomnosti.
Hodiny měří náš vesmír,
souhvězdí nedočkavosti.

Vteřina nás vytesala do sousoší,
v pokoji zasvištěl Amorův šíp,
den se přelil do večera
a pod stropem rozsvěcí se tisíce svící,
tvé oči plné hvězd.
Autor Hombre, 29.09.2009
Přečteno 556x
Tipy 10
Poslední tipující: harmony, Jiparo, al-pacino, páááááááá, labuť, Mraveneček, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

*** - ***

30.09.2009 13:58:00 | páááááááá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí