poznání

poznání

Anotace: Zázraky se dějí

Lásko než jsem tě poznala,
že jsem šťastná jsem myslela.
Ale teď vidím pravdu velkou,
že to štěstí mělo vodu mělkou.

Od té doby co tě znám,
nádherné věci prožívám.
Ani nevíš jak mi je,
tušíš co to způsobuje?

Jste to vy moje lásky,
to říkají mi všecky hlásky.
6e svámi šťastná vážně jsem,
a že to není jen pouhý sen.

je mi téměř do pláče,
když v posteli se tulime.
Ivanka ti pecě koláče,
když doma na tebe čekáme.

Jsi ten nejlepší manžel a otec jakého si žena může přát
já ivanka i péťa tě strašně milujeme a jsme s tebou síleně šťastní.¦

je normální milovat,ale nebýt při tom šťasten.
Je normální nemilovat,ale být šťasten,
ale milovat a být při tom šťasten by byl zázrak
Autor nikkyS, 29.09.2009
Přečteno 370x
Tipy 4
Poslední tipující: Mraveneček, Agniezka, al-pacino
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST...i když já na zázraky nevěřím,pro mě nejsou,protože,kdyby existoval zázrak neseděla bych nešťastně u Literu,ale byla s NÍM...

30.09.2009 19:16:00 | Mraveneček

a zázraky se dějí, každý den..;o) najít tu spřízněnou duši na cestu životem je asi jeden z nejkrásnějších zázraků lásky..:o)

30.09.2009 07:46:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí