touha

touha

Anotace: x

znám ženu a neznám její jméno
slovy se nadá popsat
bohyně
snad verši mezi řádky
kdybych byl rytíř
zemřel bych pro její úsměv
za léno její kůže
tak hebké na dotek
do smrti rval bych se
prosil o smilování
prosil o milování
žadonil o sklenku něhy
co jedině
může mé touhy ukojit

to láska hasí žízeň
láska je žena
a žena je přízeň

znám jméno a neznám k němu ženu
Autor Rick, 30.09.2009
Přečteno 516x
Tipy 5
Poslední tipující: Házté, Sweet KiWi, Mraveneček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....ST !

01.10.2009 01:00:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí