Jsi........

Jsi........

Anotace: Vyznání od přítele,krásné,že????

Jsi letní květina,jak louka plná květů.
Jsi krásná víla,co tančí pro potěchu.
Buď mou květinou,hýčkat Tě budu,
buď pro mě loukou,co je plná medu.
Buď stále veselá,s úsměvem na rtech,
to že Tě miluji,budu psát po zdech.
Klidně tam napíšu,že jsi má kráska,
že myslím na Tebe,že jsi má láska.
Tak jako řádky bez písmen,
tak jako zatoulaný sen,tak jako touha zlomená,
tak jako láska bez jméma,
tak se cítím i já bez Tebe.
Chybí mi Tvé pohlazení,jako trávě rosa ranní!!!!
Autor Rebelka21, 30.09.2009
Přečteno 621x
Tipy 4
Poslední tipující: zelená víla, Mraveneček, januve, Házté
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké vyznání:)

30.09.2009 19:17:00 | Mraveneček

ať vám to vydrží :-)

30.09.2009 17:17:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí