Pohled očí

Pohled očí

Anotace: proč já drahá ?

22.11. 2008 1:28

Pohled očí

Při pohledu do Tvých očí
se ztrácím,
propadám panice,
vnímám Tvoji krásu,
cit
a bolest zároveň.

Mám Tě v náručí,
přesto cítím
smutek Tvůj.

Jen mi pohlédni do očí,
v mích se ztratíš
a trošku se Ti uleví.

Jen já vnímám
co ostatní
nevidí
a cítím Tvůj stesk
a žal.

Je těžké se skrývat
a doufat
že to nikdo nepozná.

Při pohledu do Tvých očí,
slyším Tvé srdce bít
a vnímám
něžnost Tvé duše,
jenž marně volá
po volnosti
a vysvobození.
Autor JarekBrnoCz, 01.10.2009
Přečteno 421x
Tipy 4
Poslední tipující: Mraveneček, Květka Š., 5beata
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí