Kde jsi ???

Kde jsi ???

Anotace: Asi už nepřijde....

Ležím tu na pláni,
dívám se na nebe.
Lásko, kdepak jsi,?
Já nejsem svůj,
bez tebe.

Mraky ubíhají,
tak, jako čas plyne.
Čekám tu stále,
ty stále nikde.

Začíná noc,
ty stále nikde.
Mně stýská se moc,
však naděje hyne.

Tma je již všude,
hvězdy jsou na nebi.
Já dívám se na ně,
Ztrácím však naději.

Cestou, kterou jsem přišel,
zase odcházím… Však sám.
V duchu si říkám,
,,lásko, kde tě mám´´ ?
Autor Vojtissek, 01.10.2009
Přečteno 412x
Tipy 4
Poslední tipující: Iwushak..., ilona, Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí