Prázdno

Prázdno

Anotace: Když mi ublížil...

Prázdné oči, myšlenka,
už je jenom vzpomínka.
Prázdné srdce, smutek, žal,
proč si všechno krásné vzal?

Prázdné oči, beznaděj,
musím myslet jen na něj.
Prázdné srdce, slzí moře,
jak mám snášet tohle hoře?

Prázdné oči, zapomnění,
k ničemu mi bylo snění.
Prázdné srdce, zatracení,
proklínám tvé pokolení.

Prázdné oči, milování,
miluji tě do svítání.
Prázdné srdce, temná noc,
miluji tě pořád moc.

Prázdné oči, bezvedomí,
jak láká sladké nevědomí.
Prázdné srdce, krutý svět,
naposledy políbit tě smět.

Prázdné oči, propojení,
jak krásné bylo opojení.
Prázdné srdce, pustá poušť,
zanechals tu jenom spoušť.

Prázdné oči, nenávist,
slyším pouze vetru svist.
Prázdné srdce, velká láska,
všechno to je marná sázka.

Prázdné oči a marnost,
necítím už ani zlost.
prázdné srdce, prázdná dlaň,
šíp tu zabil bílou laň.
Autor AryaMira, 01.10.2009
Přečteno 301x
Tipy 4
Poslední tipující: little.punkie, Prdelka10, Kars
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí