Zlomená

Zlomená

Anotace: když to bolelo...

Čtyři stěny , jedna postel,
nečeká mě žádný kostel.
Sedím, koukám z okna ven,
roztříštil se krásný sen.
Slza pomalu stéká po tváři,
oči navždy pohasly a nezáří.
Hledím z okna na nebe,
myslím pouze na tebe.
V hlavě mi zní krásný hlas,
slza dolů stéká zas
Byl si se mnou na chvíli.
Psi venku teskně zavyli.
Dals mi to nejkrásnější na světě,
všechnos mi to vzal v jediné větě.
Já byla šťastná vedle tebe,
jinde si měl svoje nebe,
cítím pořád ústa tvoje,
jsem už na vždy jenom tvoje.
Nechci pohlazení ruky cizí,
tvůj hlas ale pomalu mizí.
Smutně píšu tyhle slova,
chtěla bych být s tebou znova.
Ty máš ale jinde lásku,
své srdce jsem tu dala v sázku.
Zbyly mi jen prázdné ruce,
navždy zapadlo mé slunce.
Ty sis se mnou pouze hrál
a já koukám z okna dál.
Autor AryaMira, 01.10.2009
Přečteno 384x
Tipy 5
Poslední tipující: no.signal, Mraveneček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutné ale krásné..

03.10.2009 21:36:00 | no.signal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí