Romeo a Julie

Romeo a Julie

Anotace: Příběh který zná každý z nás..

Sbírka: Je z toho guláš:)

Chtěl křičet z plných plic,
že musel od Julie pryč.
Však ona láskou jeho jedinou,
jediná která v srdci jeho rozohnila chtíč.
Každou hodinou myslel na Julii nevinou,
to Julie našla k jeho srdci klíč.

Smutkem se jí leskly oči,
myslí je jen u Romea svého.
To ted svět se kolem něj jen točí,
však nemohla by žít bez něho.

Romeo do Verony pospíchá s větrem v zádech,
kde je můj něžný květ.
Však vydá jen povzdech,
když spatří ji zastaví se mu svět.
U Julie je hned,
z žalu nad tou ztrátou vypijí prudký jed.

Když Julie ze spánku procitne,
pohlédne do tváře milého svého.
Jak v hrůzném snu se ocitne,
vytáhne dýku jeho.
(Když život nás nedokázal spojit smrt to za něj udělá)....

Však všichni tento příběh znáte
O Romeovi a Julii o jejich lásce která neměla dost
a až smrt spojila mezi jejich rodinama most...
Autor Jacob P. Verlaine, 01.10.2009
Přečteno 687x
Tipy 11
Poslední tipující: Miroslav Možný, Mraveneček, Psavec, labuť, Házté, Maličká Peťulka, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí